Глухов без цензуры
Опрос посетителей
Вы убираете за своей собакой на улице?

Сумський аграрний розпочинає випуск сирів власного виробництва

Сумський аграрний розпочинає випуск сирів власного виробництва

Сумський національний аграрний університет планує розпочати виробництво власного сиру.

5 травня у дегустаційному залі факультету харчових технологій відбулася дегустація сирів, вироблених студентами під керівництвом доцента Ю.Назаренко та старшого викладача кафедри технології молока і м’яса Л.Кітченко в лабораторних умовах факультету.

Дегустаційній комісії, яка складалася з керівництва вишу, технологів та заступника голови Сумської обласної державної адміністрації Миколи Подопригори було представлено п’ять зразків сиру, три з яких були високо оцінені за органолептичними показниками.

«Сьогодні ми вперше продегустували дослідні зразки і у нас в планах створити власний міні-цех, де буде виготовлятися сир за рецептурами і технологіями, розробленими нашими фахівцями. Наразі ми маємо вже 5 варіантів. По окремим позиціям ще є над чим попрацювати, але більшість уже готові до масового виробництва. І ще один нюанс: один із сирів за смаковими якостями близький до пармезану», — повідомив у Фейсбуці ректор СНАУ Володимир Ладика.

Источник: "XPRESS"скачать dle 10.5 бесплатнонедорогой веб хостинг на SSD Глухов.Ком

Обсудить на форуме
Добавить комментарий
Личный кабинет
Реклама