Глухов без цензуры
Опрос посетителей
Куча споров вокруг памятника Ленину и того что с ним делать, может надо придумать альтернативу?

В лабораторних умовах навчилися виробляти штучне сало

В лабораторних умовах навчилися виробляти штучне сало

Такими дослідженнями займаються на кафедрі технології харчування Сумського аграрного університету.

Сало виготовляють з рослинної олії і желатину.

- Наше сало - здорова альтернатива звичайному шпику. Крім цього, шпик можемо робити з будь-якими смаками: звичайний солоний, з перцем та іншими спеціями, кислий, солодкий, різної жирності, - каже доцент кафедри Дмитро Бідюк.
Працюють в лабораторії і над розробкою біоплівки. Вона повинна стати замінником звичного целофану.

Источник: https://socportal.info/2018/09/16/v_laboratornih_umovah_navchilisja_virobljati_shtuchne_salo.htmlскачать dle 10.5 бесплатнонедорогой веб хостинг на SSD Глухов.Ком

Обсудить на форуме
Добавить комментарий
Личный кабинет
Реклама